Home

Scandinavische traditie

Augustus 2022 op de Helsinki Uiva Boat Show markeert het meest epische evenement in de recente geschiedenis van Aquador - de lancering van een gloednieuwe generatie geavanceerde Aquador-modellen, te beginnen met de 9,35m Aquador 300 HT.

Het team van Aquador laat u graag kennis maken met de gloednieuwe Aquador 250 HT, de Aquador 300 HT en volgend jaar de Aquador 380 HT.

Als resultaat van hun inspanningen, talent en vindingrijkheid zijn ze erin geslaagd een nieuwe, moderne range boten te produceren die het merk Aquador waardig zijn. Welk model u ook ziet, u zult het gevoel hebben dat het Aquador ontwerpteam één serieus doel voor ogen had: het leven aan boord op elke manier verbeteren, terwijl u onderweg bent op het water en als u voor anker ligt op uw favoriete locatie.

300 HT300 HT

Aquador

300 HT

NIEUW: Aquador 300 HT met de praktische oplossingen, bruikbaarheid en charme van een familiecruiser.

250 HT250 HT

Aquador

250 HT

NIEUW: Aquador 250 HT met uniek Hard Top ontwerp, hoge functionaliteit en moderne vormgeving.

Cabin

Als u er graag helemaal zelfstandig op uit trekt, zult u weg zijn van het luxueuze interieur en de superieure prestaties van de gerieflijke Aquador motorjachten. Het stuurhuis van deze fantastische cruisers is in een oogwenk om te bouwen van een afgesloten vertrek tot een lichte, luchtige ruimte.

No items found.

Sport-top

Een Aquador Sport-top kan eenvoudig worden omgebouwd van een gezellige,gesloten sport-top naar een open day cruiser, dankzij proportionele dakluiken die over de lengte van het stijlvolle dak naar voren en naar achteren glijden. Deze slimme dubbele luiken, in combinatie met een stabiele romp en uitstekend reagerende handling, verbeteren de inshore-offshore capaciteiten van deze elegante motorjachten in alle weersomstandigheden aanzienlijk.

No items found.

Hardtop

De bekroonde combinatie van hydrodynamische vormgeving, uitzonderlijke stabiliteit en superieure vaareigenschappen van deze veelzijdige hardtops zorgt voor fenomenale prestaties onder alle weers-omstandigheden. De praktische indeling en goede toegankelijkheid van alle ruimten zorgt voor een comfortabel verblijf aan boord, zowel op zee als wanneer u voor anker ligt.

No items found.

Day Cruisers

Met zijn opvallende contouren en ruime stuurhut spreekt dit snelle, veelzijdige jacht schippers van alle leeftijden aan. Het royale dek oppervlak, voorzien van groot zwemplatform en converteerbare bank achterop, biedt voldoende ruimte voor acht passagiers. Dit is dan ook een ideaal jacht voor feestjes, vistochtjes of heerlijk in alle rust zonnebaden. De gestroomlijnde romp reageert alert op hoge snelheden en blijft stabiel bij zware deining.

No items found.

Stel uw droomboot samen met de configurator

Start de configuratie

SCANDINAVIAN HERITAGE

REDESIGNED WITH LEGACY