Home

Over De Vaart Yachting

Welkom bij De Vaart Yachting. Wij zijn officieel dealer van Nimbus, Paragon, Sealine en Aquador motorjachten en internationaal actief als jachtmakelaar.

De Vaart Yachting is een gevestigde naam in de wereld van jachtverkoop in Noord Europa. Wij zijn al meer dan 20 jaar boot importeur en internationaal jachtmakelaar, actief in de verkoop van nieuwe en gebruikte motorjachten en zeiljachten. Onze klanten bevinden zich behalve in Nederland, België en Duitsland in heel Europa; van Scandinavië tot aan de Middellandse Zee.

De Vaart Yachting heeft zich gespecialiseerd in snelvarende polyester motorjachten tussen de 9 en 16 meter. In de loop van onze geschiedenis is het accent binnen ons bedrijf steeds meer komen te liggen op het jachtaanbod van Scandinavische jachtwerven.

Als dealer van Nimbus, Sealine, Paragon en Aquador vindt u bij ons een groot aanbod aan nieuwe en pre-owned motorjachten van deze werven.


In 2019 is  De Vaart Yachting door Nimbus Boats Sweden aangewezen als Official Nimbus Center. Als een van de grootste Nimbus Boats dealers in Europa presenteren wij in ons Nimbus Center een ruim aanbod aan nieuwe en pre-owned Nimbus motorjachten en een Nimbus boetiek.

Ons bedrijf is gevestigd in Lelystad. U kunt ons varend bereiken via het IJsselmeer of met de auto vanaf de snelweg A6, afslag 10, via de N302 richting Enkhuizen/Bataviastad.

Het aanbod van nieuwe en gebruikte motorjachten en zeiljachten presenteren wij op het verkoopterrein én in onze 2 verwarmde showrooms in Lelystad. Hier worden zowel de nieuwe als gebruikte en makelaardij schepen gepresenteerd en kunt u in een prettige en comfortabele omgeving de schepen bezichtigen.

Het De Vaart Yachting team van ervaren medewerkers staat graag voor u klaar.

De Vaart Yachting business premises

Nieuwe en gebruikte boten

Bij De Vaart Yachting vindt u naast nieuwe boten, ook een uitgebreid aanbod van gebruikte boten.

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.