Home

DE FILOSOFIE VAN PARAGON

OUT THERE. 365 DAYS A YEAR

Een nieuwe generatie robuuste motorjachten ontwikkelen en bouwen, met superieure prestaties en uitstekende zeewaardigheid, opgewassen tegen de zwaarst mogelijke omstandigheden op zee. De veiligheid en kwaliteit van Paragon is gebaseerd op een jarenlange ervaring in de jachtbouw en deskundig vakmanschap, gecombineerd met grootschalige samenwerking met reddingsdiensten op zee, de kustwacht en bootracers.

Paragon Yachts zijn gebouwd voor actieve personen die uit zijn op een spannend en vrij leven, het hele jaar door. Jachten gemaakt met innovatieve oplossingen en een baanbrekende vormgeving, die ruim, praktisch en veilig zijn. Een Paragon-jacht bezitten, besturen of gewoon meevaren is een sensationele ervaring an sich.

Een Paragon Yacht combineert strakke lijnen en modern, innovatief Scandinavisch design met sportieve prestaties en uitstekende zeewaardigheid

Paragon

31 Cabin

De nieuwe Paragon 31 Cabin is zowel binnen als buiten verbouwd tot een nog betere werkboot voor het hele jaar..

Paragon

31 Flybridge

Paragon 31 Flybridge is gebouwd voor jaarrond gebruik met royale binnenruimte en praktische oplossingen voor een comfortabel verblijf aan boord.

Paragon

25 Cabin

Paragon 25 Cabin , voor mensen die niet thuis willen blijven vanwege de hoge wind en zware zee....

Paragon

25 Open

De Paragon 25 Open is voor degenen onder u die zich liever kleden voor de gelegenheid en de zee willen ervaren zonder een dak boven hun hoofd.