Home

DE FILOSOFIE VAN PARAGON

OUT THERE. 365 DAYS A YEAR

Een nieuwe generatie robuuste motorjachten ontwikkelen en bouwen, met superieure prestaties en uitstekende zeewaardigheid, opgewassen tegen de zwaarst mogelijke omstandigheden op zee. De veiligheid en kwaliteit van Paragon is gebaseerd op een jarenlange ervaring in de jachtbouw en deskundig vakmanschap, gecombineerd met grootschalige samenwerking met reddingsdiensten op zee, de kustwacht en bootracers.

Paragon Yachts zijn gebouwd voor actieve personen die uit zijn op een spannend en vrij leven, het hele jaar door. Jachten gemaakt met innovatieve oplossingen en een baanbrekende vormgeving, die ruim, praktisch en veilig zijn. Een Paragon-jacht bezitten, besturen of gewoon meevaren is een sensationele ervaring an sich.

Paragon

31 Flybridge

Langer, sterker en slijtvaster. Paragon 31 Flybridge, bedoeld voor de schipper die een compromisloze boot zoekt om het hele jaar mee te kunnen varen.

Paragon

31 Cabin

De nieuwe Paragon 31 Cabin , mooi modern scandinavisch design "all weather" motorjacht voor het hele jaar..

Paragon

25 Cabin

Paragon 25 Cabin , voor mensen die niet thuis willen blijven vanwege de hoge wind en zware zee....

Paragon

25 Open

De Paragon 25 Open is voor degenen onder u die zich liever kleden voor de gelegenheid en de zee willen ervaren zonder een dak boven hun hoofd.

No items found.