Home

Sales service

In de afgelopen 20 jaar hebben we een goede reputatie opgebouwd door onze werkwijze bij het kopen en verkopen van boten. We hebben uitgebreide kennis van alle aspecten van het kopen, bezitten en verkopen van een boot.

Groot aanbod

Gemiddeld hebben we meer dan 40 boten te koop, die u kunt bezichtigen in onze showrooms in Lelystad. Onze ervaren verkopers zijn 6 dagen per week beschikbaar om u bij uw keuze te begeleiden, te adviseren welk jacht het beste bij uw wensen aansluit en om uw aankoop te regelen.

Gemoedsrust

Alle nieuwe boten worden verkocht onder fabrieksgarantie. Onze eigen gebruikte boten worden aangeboden met Hiswa leveringsvoorwaarden. Ook faciliteren wij kopers die door een erkend jachtexpert een jachtexpertise willen laten uitvoeren.  

Makkelijker kopen

Wij bieden een inruil-faciliteit op vrijwel al onze boten. Ook kopen wij gebruikte boten van particulieren en professionele partijen in, bijvoorbeeld als u stopt met de watersport.

Volledige service

Als het om aftersales gaat, is onze service ongeëvenaard. Bij De Vaart Yachting beschouwen we een verkoop als slechts het begin van onze relatie met de klant. Na levering verzorgen we door heel Europa onze service van zowel technische als wel praktische zaken.

Professioneel team

Al onze verkoop en technische / sales support medewerkers zijn professioneel gekwalificeerd. Onze medewerkers volgen jaarlijks de trainingen die onze toeleveranciers bieden.

Nieuwe en gebruikte boten

Bij De Vaart Yachting vindt u naast nieuwe boten op voorraad, ook een uitgebreid aanbod van gebruikte boten.

Contact

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.