HomeNieuws

Nimbus Boats op Amsterdam Boat Show

Stand 05.324: Nimbus Coupe, Drophead en WTC9 series.......

11/3/2020

tot

15/3/2020

Op de Hiswa Amsterdam Boat Show zetten we de spotlight op de Nimbus 305 Drophead!

De 10m Nimbus 305 Drophead day cruiser, bij uitstek geschikt voor comfortabele weekend- en dagtripjes.

Met het diepe SB gangboord, de gelijkvloerse dek indeling en de lage doorvaarthoogte staat de Nimbus 305 Drophead garant voor maximaal comfort voor alle opvarenden, bij elke snelheid, bij mooi weer én meer onstuimige weersomstandigheden en brengt een groot vaargebied binnen handbereik. Vormgeving en functionaliteit zijn optimaal afgestemd op gezelligheid en het ontvangen van gasten aan boord.

De romp van de Nimbus 305 Drophead en de Nimbus 305 Coupe is dezelfde, volgens het Smart Speed concept gebouwd. Dit betekent dat de romp ontworpen is voor een komfortabele snelheid van 0-22 knopen. De hydrodynamische romp brengt u zonder planeerdrempel in planeervaart met een zeer comfortabel, zuinig en rustig vaargedrag.

Ervaar het goede vaargedrag, het comfort en het economisch presteren van de Volvo Penta D3 motor. Kom langs op de stand en laat u informeren...

Er is meer te zien op stand 05.324: De Vaart Yachting presenteert:
  • Nimbus 365 Coupe
  • Nimbus 305 Coupe
  • Nimbus 305 Drophead
  • Nimbus W9
  • Nimbus T9

Bezoek ons op de Hiswa Amsterdam Boat Show, 11-15 maart. Voor een afspraak op de boat show kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.