HomeNieuws

Nimbus en Aquador Boats op Belgium Boat Show

5/2/2020

tot

9/2/2020

Gent, Belgie

De Vaart Yachting presenteert de Nimbus 405 Coupe, Nimbus W9, Nimbus C9 en de Aquador 28 HT op de Belgian Boat Show die van 5 t/m 9 februari plaatsvindt te Gent, België.

 

Aquador 28 HT

Als nieuw aangestelde dealer van Aquador Boats presenteren wij dit jaar op de BBS de Aquador 28 HT. Dit sportieve motorjacht van de finse werf Aquador Boats is een goed voorbeeld van Aquador's constante streven naar perfectie.

 

De Aquador 28 HT biedt uitstekende voorzieningen en is een moderne sport cruiser. Het intelligente gebruik van het interieur, de veilige en gemakkelijke toegang boven en benedendeks en een stabiele romp maken uw verblijf aan boord aangenaam en gezellig in alle weersomstandigheden. Deze eigenschappen maken de Aquador 28 HT tot een serieuze keuze voor watersporters die van langere vaartochten houden. De Aquador 28 HT is verkrijgbaar met verschillende motoren.

 

Nimbus Boats

Tevens tonen wij 3 Nimbus motorjachten. Op de stand zullen te zien zijn de Nimbus 405 Coupe uit de populaire Nimbus Coupe series en 2 trailerbare modellen uit de Nimbus Daycruiser, Tender en Commuter Series, te weten de Nimbus W9 en de Nimbus C9.

 

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.