HomeNieuws

Nu in onze showroom

Nimbus Weekender 9, Tender 9 en Commuter 9

1/2/2019

tot

De WTC serie bestaat uit drie verschillende modellen, afgestemd op specifieke gebruiksdoelen.

De Weekender (W9, W11) is bedoeld voor dagtripjes en sociale activiteiten, de Tender (T8, T9, T11) voor alle soorten dagelijkse bezigheden, vervoer, watersport en recreatie, en de Commuter (C8, C9, C11) voor vervoer het hele jaar door. De Nimbus Weekender 9 (W9) is een snelle day cruiser / weekender geschikt voor sociale activiteiten en biedt slaapgelegenheid voor vier personen. De W9 is leverbaar met een cabrioletkap of T-Top en kan worden uitgerust met een binnenboord- of buitenboordmotor.

De Nimbus T9 is het eerste model in de nieuwe Nimbus Tender-serie. De Tender 9 is een negen meter day tender die zich prima laat aanpassen aan persoonlijke wensen. Hij is bedoeld voor allerlei soortendagelijkse bezigheden, zoals vervoer, watersport en recreatie.Net als bij de W9 hebt u bij de T9 de keuze uit een buitenboord- of binnenboordmotor. Het achterdek kan worden voorzien van een rechte bank. Een andere mogelijkheid is een U-vormige vijfpersoons bank die zich makkelijk laat ombouwen tot zonnebed. Achter de stuurstoel is er ruimte voor een wetbar. Het jacht is leverbaar met drie verschillende opties voor de kap: havenkleed, kuiptent of T-Top met groot schuifdak.

De C9 is de derde in de nieuwe Nimbus 9-meter serie, opvolger van de recente W9 en T9 modellen. De Nimbus C9 is een snelle commuter, speciaal ontworpen voor tochten het hele jaar door, voor actieve dagjesmensen of reizigers die op langere tochten comfortabel aan boord willen overnachten. De C9 kenmerkt zich door ruimtelijkheid, oppervlakte en functionaliteit – de prioriteit ligt bij het bieden van zoveel mogelijk laadcapaciteit en bewegingsvrijheid. Met als resultaat goed bereikbare opbergruimte, brede gangpaden en extra grote schuifdeuren met doorgangen die breed genoeg zijn voor 2 personen.

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.