HomeNieuws

2 Aquador Boats Premières op Hiswa te Water 2023!

2 Aquador Boats Premières op Hiswa te Water 2023!

30/8/2023

tot

3/9/2023

Uit de nieuwe lijn motorjachten van de bekende Finse werf Aquador Boats zijn de Aquador 300 HT en de Aquador 250 HT te zien op de a.s. Hiswa te Water 2023.

De Aquador 300 HT is uitgerust met een 370pk Yanmar dieselmotor en een uitgebreide specificatie inclusief de volgende extra's: boegschroef, Zipwake trim tabs, Simrad Glass Bridge 2x12'' NSX + Vessel View Link plotter, electr isch ankerlier en een kuiptent. De Aquador 300 HT biedt aan dek een zeer ruime en praktisch ingedeelde cockpit layout. Dit resulteert in een veelzijdige en sociale ruimte met een goed uitgeruste kombuis, verstelbare tafel met veel zitplaatsen, grote opbergkasten, slimme verlichtingsoplossingen en instelbare temperatuurregelingsopties. Bij mooi weer kunnen de dakramen in de hardtop worden geopend en kan de verstelbare kuiptafel worden omgevormd tot zonnebed. De kuiptent bergt u eenvoudig op in de zijspijl van de hardtop. Benedendeks is er een ruime boegkabine met tweepersoonsbed, een extra slaapplaats en de natte cel met electrisch toilet en douche. Met de Aquador 300 HT heeft u een sportief motorjacht met het van Aquador bekende hoge afwerkingsniveau en het comfort om langere tijd aan boord te kunnen verblijven.

De Aquador 300 HT en de Aquador 250 HT zijn op de Hiswa te Water te bezichtigen op de stand nr. G12 van De Vaart Yachting.

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.