HomeNieuws

De Vaart Yachting Nimbus Center

Nimbus Center met showroom, boutique en technische service.

tot

Zo vlak voor het einde van het jaar is de grote verbouwing van onze showroom aan de Vaartweg in Lelystad tot gespecialiseerd Nimbus Center nagenoeg gereed. In deze showroom wordt een grote selectie van nieuwe motorjachten van Nimbus, Paragon en Aquador gepresenteerd. Er is een Nimbus Boutique met life style- en boot accessoires en de werkplaats voor de Technische Service is gemoderniseerd en vergroot.

De finishing touch en diverse kleine afwerkingen zullen in januari 2021 nog worden voltooid maar het resultaat mag er nu al zijn: een lichte, ruim opgezette showroom, specifiek voor de motorjachten van de werf Nimbus Boats  uit Zweden. Het grootste deel van de hier gepresenteerde motorjachten zullen nieuwe motorjachten zijn, maar er is ook ruimte voor occasions.  “Waar we de Nimbus, Aquador en Paragon motorjachten eerst verdeeld over onze 2 showrooms presenteerden, kunnen we met deze verbouwing nu al deze motorjachten op 1 locatie tonen”, aldus Inge IJkelenstam.

Met de verbouwing is er een ruime, lichte en prettige ambiance gecreëerd waarin nog meer motorjachten goed kunnen worden gepresenteerd. Er is een Nimbus Boutique en er zijn verschillende zitjes en spreekkamers waar bezoekers in alle rust geadviseerd kunnen worden in de keuze van hun nieuwe boot.

Het openen van deze showroom geeft nog meer invulling aan onze benoeming tot Official Nimbus Center en is een nieuw hoogtepunt in de lange dealer relatie die De Vaart Yachting sinds 2000 heeft met de werf Nimbus Boats.

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.