HomeNieuws

Nieuw! Sealine C390v

12/12/2020

tot

Naast de succesvolle Sealine C390 wordt vanaf voorjaar 2021 de Sealine 390v leverbaar met 2x 350pk Suzuki outboards. Kiezen voor outboards is kiezen voor een opwindende cruise-ervaring, intuïtief manoeuvreren, uitstekende acceleratie: twee op de achtersteven gemonteerde motoren van 350 pk geven de Sealine C390v uitstekende prestaties op het water.

 

De Sealine C390v is voorzien van een buitenboord motor, waardoor er geen motorruimte nodig is. Dit maakt extra ruimte vrij voor grote en omvangrijke watersportartikelen, die u vanaf het dek kunt bereiken door de kuiptafel op te klappen. De Sealine C390v combineert zwemplezier met buitenboordtechniek. Zowel aan stuurboord als aan bakboord achter de kuip is een zwemplateau met luxe teakdek te vinden.

 

De salon met zijn kamerhoge salonramen en een uit één stuk bestaande voorruit zorgen ervoor dat u werkelijk rondom uitzicht heeft. De indeling van de salon kunt u eenvoudig aanpassen door een deel van de bank snel en eenvoudig om te vormen tot een dubbele zitplaats in uw vaarrichting. Met hetzelfde gemak kunt u de uitschuifbare chaise longue ook uittrekken om een ​​comfortabele rustplaats in de salon te bieden.

 

De twee óf drie tweepersoonshutten en twee badkamers aan boord hebben een zeer elegante inrichting en bieden ruimte voor iedereen aan boord om zijn of haar favoriete plek te vinden.

 


Technische specificatie

LOA: 12.42 m

Breedte: 3.85 m

Diepgang: 0.96 m

Brandstof tank: 1.140 l

Water tank: 400 l

Waterverplaatsing: 10.36 ton

CEcategorie: B-10

 

 

Motorenopties:

2x Suzuki350 pk Duoprop ca. 32 kn

 


 

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.