HomeNieuws

Nimbus Boats op Masters Expo, Hal 11-1660

Nimbus T11 op Masters Expo

tot

RAI Amsterdam

De Vaart Yachting is dit jaar op de Master Expo met de Nimbus T11, één van de topmodellen uit de Nimbus Boats WTC series.  Deze Zweedse jachtwerf biedt naast de bekende Nimbus Coupé motorjachten inmiddels een uitgebreide lijn aan Weekender, Tender en Commuter jachten, met modellen van ca. 8, 9 en 12 meter, leverbaar naar keuze met inboard of outboard motorisering.

De Nimbus T11 te zien op de Masters Expo, is het 12-meter model van de Nimbus Tender lijn,  hier compleet uitgerust met 2x 300pk Mercury Verado outboards en een groot aantal opties o.a.T-Top, rompkleur, wetbar met grill, Flexiteek dek, Humphree Interceptor X-450 panelauto trim, auto list, zonnepanelen, hengelhouders en een waterski-pyloon.

De Nimbus T11 biedt grote, flexibele ruimtes om te socializen, veel bewegingsruimte, goede bescherming tegen de zon die een groot deel van de boot bedekt en verschillende plekken om achterover te leunen en te zonnebaden of te zitten. Bijzonder aan de Nimbus T11 is de zeer flexibele dek-indeling met veel zitmogelijkheden zodat u en uw bemanning tijdens langzaam en snelvaren altijd prettig zitten. De Nimbus T11 biedt 4 slaapplaatsen en een natte cel waardoor dit tenderjacht zeer geschikt is om ook langere reizen mee te maken en langere tijd aan boord te verblijven.

Nimbus Boats bouwt - sinds 1968 - motorjachten die voldoen aan de eisen van de bewuste jachteigenaar die prijs stelt op slimme functionaliteiten, comfort, veiligheid en eigentijdse Scandinavische vormgeving. De Vaart Yachting is al meer dan 20 jaar dealer van Nimbus Boats.In ons Nimbus Center in Lelystad bieden we bezoekers de mogelijkheid van bezichtiging van nieuwe Nimbus motorjachten, occasion jachten, er is een Nimbus Boutique en u vindt hier onze werkplaats.

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.