HomeNieuws

Nimbus W11 - Extend your weekends

tot

Nimbus W11 - extend your weekends

De Nimbus W11, Nimbus' visie op de ideale weekendcruiser, is ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl die hun weekenden willen verlengen, verder willen reizen en tijd willen doorbrengen met dierbaren.

"De Nimbus W11 is op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van watersporters die het meeste uit hun weekenden en korte trips willen halen. Of je nu gasten wilt ontvangen of tijd wilt doorbrengen met familie, de W11 heeft het allemaal", zegt Jonas Göthberg, commercieel manager van Nimbus Boats Sweden AB.

Slim functioneel ontwerp
De Nimbus W11 is gebouwd met functioneel Scandinavisch design als kernelement, in ware Nimbus-traditie, met zorg uitgevoerd om het beste comfort en de beste ervaring voor de gebruiker te garanderen. Het beschikt ook over het bekroonde asymmetrische gangboordontwerp dat voldoende binnenruimte biedt en gemakkelijke en veilige bewegingen op het dek.

De indeling van het interieur en de multifunctionele zitgroep zijn speciaal ontworpen voor sociale activiteiten en entertainment. Er zijn grote sociale ruimtes beschikbaar waar u kunt zitten met vrienden of familie, kunt ontspannen, een bad kunt nemen of kunt genieten van de zon op het voordek of op het achterdek. De Nimbus W11 bevat ook nieuwe functies, zoals opklapbare zijbalkons voor extra ruimte en flexibiliteit als u voor anker ligt en een optioneel hydraulisch zwemplatform dat zich achter de motoren uitstrekt en kan worden aangepast voor gebruik.

De cockpit van de Nimbus W11, vergelijkbaar met de W9, biedt superieure bescherming met een groot raam en zitplaatsen voor drie personen. De standaard open boot is voorzien van een targa, maar als optie kan er ook een groot elektrisch zonnescherm worden toegevoegd vergelijkbaar met die van de Nimbus T11.

Benedendeks is er voor 4 personen ruimte om comfortabel te overnachten in twee ruime kabines en een badkamer met toilet en douche.

Lounge en grote sociale ruimtes
Het hart van de boot is te vinden in de lounge. Dit is een extra ruime en multifunctionele ontmoetingsruimte die gemakkelijk kan worden aangepast afhankelijk van activiteiten zoals cruisen, zonnebaden, zwemmen, entertainen, lunchen en dineren of een rustige middag lezen in de schaduw.
De boot is gebouwd op dezelfde uitgebalanceerde getrapte romp als de Nimbus T11 en de Nimbus C11 met bewezen geweldige hogesnelheidseigenschappen in combinatie met een lage planeringsdrempel. De boot is voorzien van twee Mercury buitenboordmotoren 2 x 300 pk of 2 x 400 pk. Het snelheidsbereik ligt tussen de 20 en 40+ knopen.

"De Nimbus W11 is ontworpen om uw opties uit te breiden, u snel te brengen waar u heen wilt, met meer ruimte en functies aan boord. Eenvoud en gebruiksgemak waren belangrijke overwegingen bij de ontwikkeling ervan, wat resulteerde in een boot met een hoog comfort niveau voor een maximaal "easy living" gevoel, zegt Joacim Gustavsson, hoofdontwerper bij Nimbus.

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.