HomeNieuws

Nimbus W11, Première op Cannes Yachting Festival

3/9/2023

tot

Op boot Düsseldorf2023 werd de Nimbus W11 al aangekondigd, tijdens Cannes Yachting Festival vindt de internationale première plaats van de Nimbus W11. Daarmee is er in de Nimbus WTC-series nu ook een Weekender 11 uitvoering naast de T11 Tender en C11 Commuter.

 

Nimbus W11 - extend your weekends

De Nimbus W11, Nimbus' visie op de ideale weekendcruiser, is ontworpen voor mensen meteen actieve levensstijl die hun weekenden willen verlengen, verder willenreizen en tijd willen doorbrengen met dierbaren.

 

Ervaar varen op een hoger niveau

De Nimbus W11 is een evolutie van de Nimbus W9, ontworpen met meer ruimte en functies aan boord. Dit omvat een ruime loungeruimte achterin met verstelbare zitplaatsen, meerdere ligbedden, buitenkeuken, gyro-stabilisatie, voldoende opbergruimte voor uitrusting en toys, en een royale hoeveelheid dek ruimte, waardoor maximale bewegingsvrijheid ontstaat.

 

Slim functioneel ontwerp

De Nimbus W11 is gebouwd met functioneel Scandinavisch design als kernelement, in ware Nimbus-traditie, met zorg uitgevoerd om het beste comfort en de beste ervaring voor de gebruiker te garanderen.

 

De indeling van het interieur en de multifunctionele zitgroep zijn speciaal ontworpen voorsociale activiteiten en entertainment. Er zijn grote sociale ruimtes beschikbaar waar u kunt zitten met vrienden of familie, kunt ontspannen, een duik kunt nemen of kunt genieten van de zon op het voordek of op het achterdek. De Nimbus W11 bevat ook nieuwe functies, zoals opklapbare zijbalkons voor extra ruimte en flexibiliteit als u voor anker ligt en een optioneel hydraulisch zwemplatform dat zich achter de motoren uitstrekt en kan worden aangepast voor gebruik.

Benedendeks is er voor 4 personen ruimte om comfortabel te overnachten in twee ruime cabines en een badkamer met toilet en douche.

De boot is gebouwd op dezelfde uitgebalanceerde getrapte romp als de Nimbus T11 en de Nimbus C11 met bewezen geweldige hogesnelheidseigenschappen in combinatie met een lage planeerdrempel. De boot is voorzien van 2x 300pk V8 Mercury outboards of 2x 400pk V10 Mercury outboards. Het snelheidsbereik ligt tussen de 20 en 40+ knopen.

 

Technische specificatie

Lengte                               2,40m

Breedte                             3,46m

Diepgang                          0,9m

Doorvaarthoogte             3,75m

Brandstoftank                  850l

Watertank                        135l

Vuilwatertank                  80l

Designcategorie              B10,C12

Aantalbedden                  4 (2+2)

Snelheid                           40+knots

Registratieformulier Open Huis

Annuleren
Bedankt, uw bericht is succesvol verzonden.
Er lijkt iets mis te zijn gegaan met het versturen van het formulier. Probeer het nogmaals.